Hoe werkt het

Voorbeeld 1 – Suzan

Suzan is met haar 1,82 langer dan gemiddeld en heeft een vrij rechte lichaamsvorm, met geringe verschillen tussen schouders, taille en heupen.

Probleem
Standaard kleding is te kort als het aansluit en te wijd als het lang genoeg is. Vaak zit de taille te hoog en lijkt Suzan wat slungelig.

Voorbeeld 2 – Marga

Marga ismet haar 1,71 ongeveer gemiddeld en heeft een lichaamsvorm met relatief kleine schouders en borsten en stevige billen en bovenbenen.

Probleem
Standaard kleding zit te strak rond de heupen, billen en bovenbenen en te ruim vanaf de taille naar boven, bij schouders en borsten.

Voorbeeld 3 – Daan

Daan is met haar 1,68 net iets korter dan gemiddeld en heeft een smalle taille ten opzichte van haar billen en schouders.

Probleem
Standaard kleding zit te strak bij schouders en billen als de taille goed past of andersom; te ruim bij de taille als het goed past bij schouders en billen.

Voorbeeld 4 – Linda

Linda is met haar 1,63 korter dan gemiddeld en heeft een rond bovenlichaam, weinig taille en slanke billen en benen.

Probleem
Standaard kleding is vaak te ruim bij billen/benen en te strak in de taille, rond de borsten en bij de bovenarmen.

Het probleem waar veel werkende vrouwen tegenaan lopen: waar vind ik kwalitatieve, zakelijke kleding die ook nog eens stijlvol is en goed past? Dit nieuwe merk en concept zou weleens de oplossing kunnen zijn.

Sascha BertusManaging partner en image consultant Room to grow

Geweldig idee! Naast een persoonlijk advies met aandacht voor details nu ook een kledinglijn die helemaal aansluit bij individuele kenmerken en die meer biedt dan reguliere confectiematen. Zakelijke kleding die niet standaard is, absoluut een aanvulling in een maatschappij waar men snakt naar persoonlijke aandacht.

Marjo Maas-BaetenOprichter Art of Image

Er is weinig keus in zakelijke kleding voor dames, helemaal als je net als ik langer bent dan gemiddeld. Goed passende kleding is in het bedrijfsleven echt een must en in de financiële sector al helemaal. Het zou voor mij een enorme toegevoegde waarde zijn om meer opties te hebben qua maat dan alleen de standaard confectie.

Liduina Hammer MBAFondsmanager Uniiq

Het Lean principe ‘first time right’ spreekt mij erg aan in het concept van Donna Victoria. Na een efficiënte intake weet je zeker dat je altijd in één keer slaagt en er geen ongedragen items in de kast blijven hangen waar je steeds weer tegenaan kijkt zodra je je kast opent. Geen verspilling meer, dus elke cent waard!

Kelly MaynardZelfstandig consultant Enterprise Risk Management

Goede zakelijke kleding is een must; kleding kan je maken of breken. Wanneer je er voor jouw gevoel goed uitziet straal je dit uit naar je omgeving en is succes een stuk dichterbij. Mijn probleem met kleding is vaak de pasvorm: zit het op mijn heupen goed, dan hou ik bij mijn (holle) rug ruimte over. Bij mijn borsten zit een top vaak net te strak als deze in mijn taille goed zit. Kortom: drama! Persoonlijk zou ik heel blij worden van een mooie collectie waarbij ik makkelijk een keuze kan maken en de maatvoering is afgestemd op mij en mijn eigen vormen.

Anasha van ToorenZelfstandig recruiter en community builder/organisator

Ik krijg regelmatig advies van Tineke. Tijdens shopsessies ziet ze precies wat voor mij werkt qua model en kleur. Ze wijst me op zaken die net niet goed zijn en draagt stukken aan die optimaal aansluiten op mijn fysiek. Zelfs al heb ik er zelf heus wel gevoel voor en ook al een kleurenwaaier laten maken: haar inzicht en expertise bieden echt meerwaarde. Als dat in een onlinesysteem wordt gegoten met kledingstukken die precies bij mij passen dan weet ik al hoe het gaat: nooit meer iets anders! Behalve schoenen dan. Een uitkomst is ook dat ik dan niet meer naar de kleermaker hoef. Met mijn geringe lengte en smalle taille is er altijd iets niet goed en het zou een berg tijd en moeite schelen als dat is opgelost. En voor gemak, efficiency en kwaliteit wil ik graag wat meer betalen.

Danielle BenschopProjectleider en DGA Benschop proces- en managementadvies

Kantoor:
Bierstraat 10
3011XA Rotterdam

010-4492898
info@tinekestel.nl