Links

Het probleem waar veel werkende vrouwen tegenaan lopen: waar vind ik kwalitatieve, zakelijke kleding die ook nog eens stijlvol is en goed past? Dit nieuwe merk en concept zou weleens de oplossing kunnen zijn.

Geweldig idee! Naast een persoonlijk advies met aandacht voor details nu ook een kledinglijn die helemaal aansluit bij individuele kenmerken en die meer biedt dan reguliere confectiematen. Zakelijke kleding die niet standaard is, absoluut een aanvulling in een maatschappij waar men snakt naar persoonlijke aandacht.

Er is weinig keus in zakelijke kleding voor dames, helemaal als je net als ik langer bent dan gemiddeld. Goed passende kleding is in het bedrijfsleven echt een must en in de financiële sector al helemaal. Het zou voor mij een enorme toegevoegde waarde zijn om meer opties te hebben qua maat dan alleen de standaard confectie.

Het Lean principe ‘first time right’ spreekt mij erg aan in het concept van Donna Victoria. Na een efficiënte intake weet je zeker dat je altijd in één keer slaagt en er geen ongedragen items in de kast blijven hangen waar je steeds weer tegenaan kijkt zodra je je kast opent. Geen verspilling meer, dus elke cent waard!

Goede zakelijke kleding is een must; kleding kan je maken of breken. Wanneer je er voor jouw gevoel goed uitziet straal je dit uit naar je omgeving en is succes een stuk dichterbij. Mijn probleem met kleding is vaak de pasvorm: zit het op mijn heupen goed, dan hou ik bij mijn (holle) rug ruimte over. Bij mijn borsten zit een top vaak net te strak als deze in mijn taille goed zit. Kortom: drama! Persoonlijk zou ik heel blij worden van een mooie collectie waarbij ik makkelijk een keuze kan maken en de maatvoering is afgestemd op mij en mijn eigen vormen.

Ik krijg regelmatig advies van Tineke. Tijdens shopsessies ziet ze precies wat voor mij werkt qua model en kleur. Ze wijst me op zaken die net niet goed zijn en draagt stukken aan die optimaal aansluiten op mijn fysiek. Zelfs al heb ik er zelf heus wel gevoel voor en ook al een kleurenwaaier laten maken: haar inzicht en expertise bieden echt meerwaarde. Als dat in een onlinesysteem wordt gegoten met kledingstukken die precies bij mij passen dan weet ik al hoe het gaat: nooit meer iets anders! Behalve schoenen dan. Een uitkomst is ook dat ik dan niet meer naar de kleermaker hoef. Met mijn geringe lengte en smalle taille is er altijd iets niet goed en het zou een berg tijd en moeite schelen als dat is opgelost. En voor gemak, efficiency en kwaliteit wil ik graag wat meer betalen.

Kantoor:
Bierstraat 10
3011XA Rotterdam

010-4492898
info@tinekestel.nl